Θαλάσσιες Μηχανές Mercury


Με Mercury πίσω, ο κόσμος είναι μπροστά!


Καλώς ορίσατε στον κόσμο της MercuryMarine®, όπου για δεκαετίες, με έμφαση στον πελάτη, σχεδιάζει και καινοτομεί για να παρέχει προηγμένες τεχνολογίες, εμπνευσμένα προϊόντα, ατελείωτες ευκαιρίες και μια ομάδα εκπαιδευμένη και αφοσιωμένη να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και υποστήριξη στους κατόχους των Mercury. Κατακτήστε νέους ορίζοντες με εμπιστοσύνη στον κινητήρα σας και στους ανθρώπους που τον κατασκευάζουν και τον συντηρούν.

 

Verado: Ο πιο εξελιγμένος κινητήρας στο νερό

Οι κινητήρες Verado είναι το μοναδικό πλήρως ενσωματωμένο σύστημα παραγωγής ισχύος του είδους του στο νερό. Εξελίσσοντας τους κινητήρες Verado οι τεχνικοί της Mercury συνεργάστηκαν με μερικούς από τους πιο κορυφαίους σχεδιαστικούς οίκους στον κόσμο όπως την Lotus, AVL, Motorola, Cosworth με σκοπό την εφαρμογή της ανώτερης δυνατής διαθέσιμης τεχνολογίας.

Το αποτέλεσμα είναι το μοναδικό ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου του είδους του. Από το ηλεκτροϋδραυλικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης και τις ψηφιακά ελεγχόμενες λειτουργίες γκαζιού και επιλογής ταχυτήτων SmartCraft έως την επόμενη γενιά των αυτοδιαγνωστικών εργαλείων Engine Guardian, οι κινητήρες Verado επιτυγχάνουν την τέλεια ενσωμάτωση με το σκάφος σας. Η υπερσυμπίεση παρέχει πεπιεσμένο αέρα βελτιώνοντας την πλήρωση των κυλίνδρων, κατά συνέπεια περισσότερη ισχύς και ροπή με μικρότερο κυβισμό και βάρος. Ο υπερσυμπιεσμένος κινητήρας Verado θέτει νέα στάνταρντς στην απόδοση και την τεχνολογία των εξωλέμβιων κινητήρων. Με περισσότερες απο 25.000 ώρες δοκιμών και ελέγχων η σειρά κινητήρων Verado αποτελούν τους ισχυρότερους, λιγότερο θορυβώδεις, ταχύτερους και πιο αξιόπιστους εξωλέμβιους κινητήρες που κατασκευάστηκαν ποτέ.

 

 OptiMax

Οι ιδιοκτήτες σκαφών έλκονταν πάντοτε προς τους δίχρονους κινητήρες λόγω των πλεονεκτημάτων τους. Ελαφριοί, δυνατοί και με μεγάλα ποσά ροπής, οι δίχρονοι κινητήρες θεωρούνταν η ιδανική λύση για κάθε σκάφος. Στον αντίποδα οι συμβατικοί δίχρονοι κινητήρες παρουσίαζαν χαμηλότερη οικονομία καυσίμου και φτωχότερα χαρακτηριστικά λειτουργίας από τους τετράχρονους. Με την εισαγωγή της επαναστατικής τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού καυσίμου Optimax για πάνω από μία δεκαετία τα πράγματα άλλαξαν καθώς διατηρήθηκαν όλα τα πλεονεκτήματα του δίχρονου κινητήρα ενώ ελαχιστοποιήθηκαν στο έπακρο τα μειονεκτήματα του όπως η υψηλή κατανάλωση καυσίμου και λαδιού, η εκπομπή καπνού, η τραχειά λειτουργία κτλ.

 

Η γκάμα κινητήρων Optimax της Mercury, η οποία παρουσιάζει τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αγορά των δίχρονων κινητήρων άμεσου ψεκασμού καυσίμου, είναι το απάγαυσμα πολυετούς τεχνολογικής καινοτομίας. Ο στόχος της Mercury ήταν να παρέχει στους ιδιοκτήτες σκαφών μοναδική δίχρονη επιτάχυνση και τελική ταχύτητα σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά καθαρής, ήσυχης, ανθεκτικής και οικονομικής σε καύσιμα λειτουργίας των τετράχρονων κινητήρων.

 

Χάρη στον εξελιγμένο άμεσο ψεκασμό καυσίμου, οι κινητήρες Optimax καίνε λιγότερο καύσιμο σε σχέση με τους περισσότερους τετράχρονους χωρίς θυσίες στην ιπποδύναμη και την ροπή. Η αποκλειστική τεχνολογία διβάθμιου άμεσου ψεκασμού καυσίμου προσφέρει τα μέγιστα στην απόδοση, άμεσο πλανάρισμα και επιτάχυνση που καθιστούν τον Optimax ως έναν ανώτερο τεχνολογικά κινητήρα κατάλληλο για οποιοδήποτε τύπο σκάφους.

 

 FourStroke

Πανίσχυροι, καθαροί και αθόρυβοι τετράχρονοι της Mercury


Είτε χρειάζεστε έναν μικρό κινητήρα 2.5Hp για το συμβατικό μικρό σας φουσκωτό, είτε έναν κινητήρα υψηλής ώσης τύπου Bigfoot ως βοηθητικό για το βαρύτερο σκάφος σας, είτε έναν στιβαρό κινητήρα 150 ίππων για το γρήγορο ταχύπλοό σας, τα βασικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την ποιότητα είναι πάντοτε παρόντα για εσάς. Οι άμεσες εκκινήσεις, η καθαρή χωρίς ρύπους και αθόρυβη λειτουργία. Η περίσσεια και γεμάτη επιδόσεις απόδοση κάτω από όλες τις συνθήκες. Τα ενισχυμένα εξαρτήματα του κινητήρα και η προωθημένη τεχνολογία. Όλα τα παραπάνω στοιχεία συνδυάζονται αρμονικά για να παρέχουν αυτήν την μοναδική αίσθηση ασφάλειας που όχι μόνο αναζητάτε, αλλά αξίζετε δικαιωματικά. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε εξάρτημα στους τετράχρονους κινητήρες της Mercury σχεδιάζεται με γνώμονα την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα. Περισσότερα ανοξείδωτα εξαρτήματα, επιφανειακές κατεργασίες σκληρής ανοδίωσης και η μοναδική διαδικασία πολυστρωματικής βαφής διαδοχικών σταδίων, προσθέτουν στην κορυφαία αντοχή έναντι της διάβρωσης.

        
ΕΞΩΛΕΜΒΙΕΣ
AUTO_MAKRIS_giati.html