Καλώς ήρθατε στις επίσημες σελίδες μας.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της εταιρίας μας,<<ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε>>,με διακριτικό τίτλο <<AUTO MOTO Π.ΜΑΚΡΗΣ>>,που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1986 έως και σήμερα!   Αυτή τη στιγμή, η Auto-moto Π.Μακρής είναι μία από τις μεγαλύτερες,ανεξάρτητες και πιο σύγχρονες επιχειρήσεις στο χώρο του αυτοκινήτου στην Πελοπόννησο, με πολλές διακρίσεις και βραβεία!
Η  Auto-moto Π.Μακρής συνεχίζει για δεύτερη γενιά την ανοδική πορεία, υπό την καθοδήγηση και συνεχή παρουσία του ιδρυτή της κ. Παναγιώτη Μακρή. Οι βασικές αρχές της εταιρικής φιλοσοφίας, που κατέστησαν την η Auto-moto Π.Μακρής μία από της κορυφαίες επιχειρήσεις στο χώρο της αυτοκίνησης ήταν, είναι και θα παραμείνουν οι:
Απόλυτη κάλυψη των αναγκών των πελατών της - Οικονομικές υπηρεσίες και προσφορές προς όφελος των πελατών της - Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού στις νέες τεχνολογίες - Συνεχής βελτιστοποίηση του εξοπλισμού των συνεργείων της - Καθετοποίηση των υπηρεσιών και εργασιών, ώστε οι πελάτες να εξυπηρετούνται άμεσα και ολοκληρωμένα, στις χαμηλότερες δυνατόν τιμές.
Με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα και το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι και την ίδια όρεξη για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες για το αυτοκίνητο σας.Έτσι προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Service, ·  Φανοποιείο, ·  Βαφείο, ·   Ελαστικά    Ζάντες    Βουλκανιζατέρ ·  
Ασφαλίσεις αυτοκινήτων και διεκπεραίωσης της διαδικασίας ατυχήματος

Εμπορία αυτοκινήτων (καινούρια-μεταχειρισμένα),              Ανταλλακτικά-αξεσουάρ,             Eξωλέμβιοι κινητήρες Mercury

 
AUTO_MAKRIS_giati.html
Καλώς ήρθατε στις επίσημες σελίδες μας.